De Magische Fotospiegel


Iedereen die voorbij de Magische Fotospiegel loopt wordt aangetrokken door de kleurrijke animaties die in de spiegel verschijnen. Niet schrikken, want de spiegel praat ook tegen je en nodigt je zelfs uit om hem aan te raken om de unieke foto belevenis te ervaren. Met haar mooie stijlvolle uiterlijk is de Magische fotospiegel echt een eyecatcher op uw feest of evenement.

Als het gaat om de foto´s, die uiteindelijke worden uitgeprint door de Fotospiegel, zijn hier leuke en interessante concepten voor te bedenken. Zo kunnen wij de layout van de foto geheel naar wens opmaken en tekst en logo meeprinten op de foto´s.

Vragen?

Wij helpen u graag!

ContactPrijzen

Nieuw, uniek en representatief


De Fotospiegel is een unieke en nieuwe fotogeneratie met de laatste technologie op het gebied van interactieve fotografie. De Fotospiegel met volledige lengte biedt een zeer verrassend design, een gebruiksvriendelijke interface, touche technologie en full color animatie entertainment met stem begeleiding. Uw gasten zullen verbaast staan en een geweldige beleving ervaren. Geen saaie standaard fotobooth meer op uw feest maar een opvallende en stijlvolle Fotospiegel!

BEKIJK HIER DE UNIEKE FOTO LAYOUTS DIE UW FOTOS EEN PERSOONLIJK TINTJE GEVEN!

Hoe werkt de Magische Fotospiegel


Onze leuke Fotospiegel host installeert de fotospiegel (opvolger van de photobooth) op de gewenste locatie. De opbouwtijd is ongeveer 60 minuten, onze host is 1,5 uur van te voren op uw locatie zodat alles netjes en op tijd klaar staat. Na het klaarzetten van alle extra’s kan de unieke fotobelevenis beginnen.

  • Raak de Magische Fotospiegel aan...
  • Sta je er klaar voor?
  • Een compliment voor jou!
  • Laatste kans...
  • Mag ik uw handtekening?
  • Print uw magische foto!