De Magische Fotospiegel

Als je voor de Magische Fotospiegel staat wordt je direct aangetrokken en verrast door de kleurrijke animaties die in de spiegel verschijnen, ja écht! Je ziet zeer mooie animaties in de spiegel. Niet schrikken, want de fotospiegel praat ook tegen je en nodigt je zelfs uit om haar aan te raken om de unieke foto belevenis te ervaren. Met haar mooie stijlvolle uiterlijk is de Magische Fotospiegel écht een eyecatcher op elk feest, evenement, winkel opening, gala, bedrijfspresentatie, concept etc.

De foto’s die door onze fotospiegel worden gemaakt komen direct super snel uit de printer. Onze vormgevers maken samen met u uw eigen foto kader / lay-out. Denk aan een leuke tekst, een slogan, een logo of iets anders unieks, alles is mogelijk.

Vragen?

Wij helpen u graag.

contact

prijzen

Nieuw, uniek en representatief

De Magische Fotospiegel is een unieke en nieuwe fotogeneratie met de laatste technologie op het gebied van interactieve fotografie. De Fotospiegel met volledige lengte biedt een zeer verrassend design, een gebruiksvriendelijke interface, touche technologie en full color animatie entertainment met stem begeleiding. Uw gasten / bezoekers zullen verbaast staan en een geweldige beleving ervaren. Geen saaie standaard fotobooth meer op uw feest of evenement maar een opvallende en stijlvolle Magische Fotospiegel!